Αποποίηση ευθύνης

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αποποίηση ευθύνης του ιστότοπού μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο admin@mentaloracle.com.

 

Αποποίηση ευθυνών για mentaloracle

Όλες οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο – mentaloracle – δημοσιεύονται καλόπιστα και μόνο για λόγους γενικής ενημέρωσης. Η mentaloracle δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με την πληρότητα, την αξιοπιστία και την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών. Οποιαδήποτε ενέργεια κάνετε με βάση τις πληροφορίες που βρίσκονται σε αυτόν τον ιστότοπο (mentaloracle) γίνεται με δική σας ευθύνη. Η mentaloracle δεν θα είναι υπεύθυνη για τυχόν απώλειες ή/και ζημιές που σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπού μας.

Από τον ιστότοπό μας, μπορείτε να επισκεφτείτε άλλους ιστότοπους ακολουθώντας υπερσυνδέσμους σε αυτούς τους εξωτερικούς ιστότοπους. Ενώ προσπαθούμε να παρέχουμε μόνο ποιοτικούς συνδέσμους σε χρήσιμους και ηθικούς ιστότοπους, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο του περιεχομένου και της φύσης αυτών των ιστότοπων. Αυτοί οι σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους δεν υποδηλώνουν σύσταση για όλο το περιεχόμενο που βρίσκεται σε αυτούς τους ιστότοπους. Οι ιδιοκτήτες και το περιεχόμενο του ιστότοπου ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται να προκύψουν προτού έχουμε την ευκαιρία να αφαιρέσουμε έναν σύνδεσμο που μπορεί να έχει πάει “κακή”.

Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι όταν αποχωρείτε από τον ιστότοπό μας, άλλοι ιστότοποι ενδέχεται να έχουν διαφορετικές πολιτικές και όρους απορρήτου που είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις Πολιτικές Απορρήτου αυτών των τοποθεσιών, καθώς και τους «Όρους Παροχής Υπηρεσιών» τους πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε επιχείρηση ή στείλετε οποιαδήποτε πληροφορία. 

Συγκατάθεση

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με την αποποίηση ευθυνών μας και συμφωνείτε με τους όρους της.

Για ενημέρωση

Εάν ενημερώσουμε, τροποποιήσουμε ή κάνουμε οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτό το έγγραφο, αυτές οι αλλαγές θα αναρτηθούν ευδιάκριτα εδώ.

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα email στο admin@mentaloracle.com χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας. Μεταβείτε στην αρχική σελίδα -> mentaloracle .

“Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε τη σελίδα αποποίησης ευθύνης”